Contact - Transparante Democratie

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Contact

Hartelijk dank voor uw belangstelling. Nederland is een fantastisch land dat zich op alle relevante vlakken met de toplanden in de wereld kan meten. Iets als water van zeer goede kwaliteit uit onze kraan is er in een veronderstelde wereldmacht als de VS niet.

Echter, wij vinden dat onze antiek functionerende democratie verbetering behoeft en vinden oprecht dat de burger veel te weinig invloed heeft op de voor iedereen van zeer groot belang zijnde wet- en regelgeving. Transparante Democratie wil de democratie met behulp van moderne communicatiemiddelen naar een ander niveau brengen en daarmee de burger doorlopend meer politieke en maatschappelijke inspraak bieden. Inspraak is eigenlijk niet het juiste woord. Waar het om gaat is dat de eisen en de wensen van de meerderheid van burgers worden gerespecteerd en dat deze eisen en wensen ook daadwerkelijk in de vorm van wet- en regelgeving tot uitdrukking komen.

Komend half jaar is een buitengewoon drukke periode waarbij we voor de opbouw en ontwikkeling van Transparante Democratie met weinig mensen heel veel werk moeten verrichten. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u ons helpen om TD verder op te bouwen, dan verzoeken we u om per e-mail contact met ons opnemen: info@transparante-democratie.nl. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu